Stappenplan

Consult

De procedure begint met een gratis consult. Daarin maakt u kennis met de arts die u eventueel gaat behandelen. U bespreekt samen met de arts wat u in gedachte hebt en wat uw verwachtingen zijn van de behandeling. De arts kijkt samen met u wat het beste bij u en uw gezicht past. Alles wordt besproken zodat u tot een goed besluit komt.

Formulieren

Vóór de behandeling ontvangt u een anamneseformulier (gezondheidsverklaring) die u moet invullen. Ook worden er foto’s gemaakt voor de behandeling. Hierna neemt de arts het door u ingevulde anamneseformulier met u door. Hiermee wordt bepaald of u geschikt bent voor een medisch-esthetische behandeling met injectables. Tijdens dit gesprek wordt ook de behandelovereenkomst met u doorgenomen. Dit is een formulier waarin de behandeling en de te gebruiken producten worden vermeld, inclusief mogelijke bijwerkingen en complicaties.

Behandeling

Na het consult kunt u de direct worden behandeld. U kunt desgewenst ook een vervolgafspraak maken om dit op een ander moment te doen. De tijdsduur is afhankelijk van de behandeling.

Nacontrole

Na een Botox behandeling is het resultaat niet direct zichtbaar. Botox heeft 2 weken de tijd nodig om volledig in te werken, in tegenstelling tot fillers. Na een filler behandeling ziet u direct verschil. Let wel op dat het behandelde gebied nog gezwollen kan zijn. Verder kan het gebied rood of blauw worden en beurs voelen. 

Na 2 weken is de het resultaat het beste zichtbaar, voor zowel de fillers als de Botox. Om het resultaat van de behandeling te beoordelen kunt u op nacontrole komen, u kunt na deze 2 weken contact met ons opnemen.