Al 12 jaar de best gewaardeerde cosmetisch kliniek in Nederland. Bel 071-5172239 voor een afspraak

Te huur

Wij hebben op dit moment twee ruimtes te huur, heb je interesse stuur een email naar info@cynthia-injectables.nl. Onze oude locatie in Leiderdorp kan gehuurd worden voor verschillende doeleinden en wordt compleet leeg opgeleverd:

Draadbaan 31 in Leiderdorp: Aangeboden kantoorruimte op de eerste verdieping 150m² op kleinschalig industrieterrein in Leiderdorp. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen. Twee privé parkeerplaatsen voor de deur. Gratis parkeren in de buurt.
Indeling: Entree op de begane grond met toiletgroep. Trap naar de eerste verdieping: kantoorruimte 50m ², magazijn 45 m², berging, pantry en stookruimte. Het geheel wordt gestoffeerd geleverd en is modern afgewerkt. Huren kan per direct, prijs is 950,- euro.

Tweede locatie die wij te huur hebben is op de Rooseveltstraat 35A in Leiden, hiervoor zoeken wij een samenwerking met iemand die ook in de beautybranche werkt, bijv. nagelstyliste, schoonheidsspecialist etc. Wij verhuren de gehele eerste verdieping 75m² voor 950,- er is geen btw van toepassing en inc G/W/E. Het bestaat uit 2 kamers, veel ramen, airco's eigen voordeur en gedeelde toilet. Wij werken zelf op de begane grond.